Kinderactiviteiten

Workshops door kunstenaars en educatoren

Bestemming Onbekend
workshop
Bestemming Onbekend. Ga met Rudi Struik en zijn dochter Benita op speurtocht in The Unwanted Land. Met een vragenlijst in de hand ga je op zoek naar verborgen boodschappen. Zoek, ontdek, ga zelf aan de slag met de twee kunstenaars. Een leuke interactieve workshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.
di. 21 december 14.00-15.30
do. 23 december 14.00-15.30. Voertaal Engels. Deelname 3 euro + entree museum. Van tevoren reserveren is noodzakelijk: educatie@beeldenaanzee.nl of 070-3585857.

Speciaal voor het Basis Onderwijs. Wilt u met een schoolgroep naar The Unwanted Land?

Met mijn boek op reis
workshop
Een imaginaire reis uit je vertrouwde omgeving naar een onbekende wereld. In deze reis gaat ieder kind op zoek naar zijn wortels. Geïnspireerd door beeld en geluid, geur en gevoelens maken de kinderen een persoonlijk reisdocument met papieren pop-up beelden, gekozen geuren, gestempelde woorden, een denkbeeldige landkaart en nog veel meer.
Voor groep 4 en 5 uit het basisonderwijs. Deelname 3 euro per kind. (door de Taartrovers en Saskia de Valk)
Van tevoren reserveren is noodzakelijk: educatie@beeldenaanzee.nl Check voor meer informatie en mogelijke data op www.beeldenaanzee.nl/educatie.

Greetings from the unknown workshop
In deze workshop gaan kinderen een eigen miniatuurlandschap maken.
In tegenstelling tot de kunstenaars in de tentoonstelling, die terugkijken op hun ervaringen met emigratie, gaan de kinderen in deze workshop vooruit kijken. Als je gaat emigreren naar een land wat je niet kent, waar zou je dan terecht kunnen komen? Hoe ziet het er daar uit?
Voor groep 6,7 en 8 uit het basisonderwijs. Deelname 3 euro per kind. (door Astrid Hermes, fotograaf en docent fotografie aan de Universiteit Utrecht)
Van tevoren reserveren is noodzakelijk: educatie@beeldenaanzee.nl. Check voor meer informatie en mogelijke data op www.beeldenaanzee.nl/educatie.

Bij de entree van het museum zijn een doeboekje, kleur- en bouwplaten speciaal voor kinderen te verkrijgen

Laat je eigen verhaal achter op de website of in de zaal
Op de website kunnen de bezoekers in videovorm, als tekst, of als geluidsfragment hun verhaal achterlaten.


AGENDA
Kijk voor actuele informatie op www.beeldenaanzee.nl/agenda of volg ons via twitter.

RESERVERINGEN
Reserveringen voor de publieksactiviteiten theunwanted@beeldenaanzee.nl of 0703585857
Museum Beelden aan Zee, Harteveltstraat 1, 2586 EL Den Haag, +31 (0)70 358 58 57, Di. t/m zo. 11.00-17.00 uur, www.beeldenaanzee.nl, info@beeldenaanzee.nl, toegang volwassenen: € 9,50, 13-18 jaar : €4,75, kinderen t/m 12 jaar : gratis.